Podcast: De Opvoedcast

podcast de opvoedcast

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

Deze pedagogische podcasts van CompaNanny zijn eigenlijk bedoeld voor ouders. Maar ik dacht, misschien kunnen pedagogen er ook nog wat mee. Al is het maar om tegen ouders te vertellen dat hij bestaat.

Ze behandelen vragen over opvoeding en kindontwikkeling en bespreken praktische tips, waardevolle inzichten en handige weetjes. Eerlijk is eerlijk, de onderwerpen zijn niet complex, maar eigenlijk vooral puzzels (lees deze blog als je het verschil wil weten). Maar het gaat wel over pedagogiek, dus ik heb hem toch maar meegenomen in de lijst van interresante podacasts.

Kijk op de website van de Opvoedcast: https://www.compananny.com/nl/podcast


Zoek je nog meer pedagogiek podcasts? Kijk dan naar deze van de Universiteit van Amsterdam over onderwijs en opvoeding.  Of klik hier voor een overzicht.

Geen idee waarom complexiteit een onderwerp is? Kijk dan naar dit artikel over het belang van complexiteit voor pedagogen.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​