Podcast Burn-out

podcast burn-out

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

Een zoekopdracht op het internet naar podcast over burn-out levert redelijk wat hits op. Jammer genoeg zijn de meeste van commerciële bureaus. Daar kan natuurlijk heel veel zinvol advies bij staan, maar ik ben er toch een beetje huiverig voor.

Uiteindelijk kwam ik bij TedTalks. De sprekers daar zijn meestal wetenschappers, dus daarbij voelde ik me een beetje veiliger.

burn-out

Maar… zoals zo vaak wordt er in zo’n praatje vooral aandacht besteed aan een enkele factor van burn-out. Terwijl we net gezien hadden dat er heel veel factoren zijn die elkaar allemaal beïnvloeden. Dat neemt niet weg dat het handig is om te weten welke invloed zo’n factor heeft en wat de mogelijkheden zijn om een specifieke factor te beïnvloeden

Kijk hier voor de lijst podcast over burn-out van TedTalks


Zoek je nog meer pedagogiek podcasts? Kijk dan hier voor een overzicht.

Geen idee waarom complexiteit een onderwerp is? Kijk dan naar dit artikel over het belang van complexiteit voor pedagogen.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​