dynamiek in pedagogiek

Pedagogiek is complexer dan je denkt

En nee, complex is niet hetzelfde als ingewikkeld

Meer inzicht
Beter oplossingen

De erkenning dat problemen complex, chaotisch en onvoorspelbaar zijn, geeft meer houvast voor de praktijk dan proberen deze problemen tot simpele puzzels te vereenvoudigen.

Volg jij al een van mijn leerzame trainigen?

Je wordt niet zomaar een dappere pedagoog. Daarvoor heb je kennis en inzicht nodig. Daarom zijn er verschillende cursussen en workshops. Ook online!

Heb je al naar mijn gratis podcast geluisterd?

Wil je wel een dappere pedagoog worden maar gaat gelijk een cursus kopen gaat wat te snel? Luister dan naar gratis podcasts! Daarin vertel ik je in drie dagen over hardnekkige problemen en waarom het zo belangrijk is voor jou en je cliënten om een dappere pedagoog te worden. 

Zit je al in de
facebook groep?

Wist je dat er een besloten Facebookgroep is voor professionals die geïnteresseerd zijn in hardnekkige, complexe pedagogische problemen? Daar vind je nieuws, voorbeelden en informatie. 
 
Wil je er ook bij? Dat kan! Meld je dan aan voor de groep van pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit:

Meer informatie?

De dappere pedagogen zijn ontstaan vanuit Dynamiek in Pedagogiek.

Op die website is nog veel meer informatie te vinden, waaronder blogs, verwijzingen naar wetenschappelijke artikelen en beschikbare tools. 

Neem een kijkje!

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​