logo

de Dappere pedagogen

Dappere pedagogen zijn niet bang voor complexiteit.

Ze weten dat het leven complex is maar geven niet toe aan de drang om te versimpelen

Want versimpelen van problemen levert niets op. Werken met complexiteit wel.

Niet alles is complex, maar als het complex is, dan helpen wij.

Wij omarmen complexiteit.

Ook een dappere pedagoog worden?

Volg dan een van onze opleidingen. Dynamiek in Pedagogiek verzorgt verschillende modules. Zo is er een online training ‘Introductie in Complexe Pedagogische Systemen’ die door het SKJ geaccrediteerd is voor 6 punten. 

Maar er zijn ook workshops en in-company trainingen. 

Ken je het youtube kanaal al?

Er staan filmpjes van interviews, van praktijkverhalen en opnames van life-events. Neem eens een kijkje. Volg ons, geef duimpjes en druk op het belletje om op de hoogte te blijven 

Er is ook een playlist met verschillende video’s die met complexiteit te maken hebben 

Ben je al lid van de facebookgroep van
dappere pedagogen?

De dappere pedagogen hebben samen een groep op facebook. Daar delen we informatie en ervaringen. Ook kom ik daar regelmatig ‘life’ om het een en ander te delen. 

Kortom, een groep voor pedagogen en jeugdhulpverleners die niet bang zijn complexiteit. Meld je aan via onderstaande knop. Beantwoord de vragen, en je bent erbij.

nIEUWSGIERIG GEWORDEN?

De website van Dynamiek in Pedagogiek heeft nog veel meer informatie over hardnekkige pedagogische problemen, complexiteit in de pedagogiek en het belang van complex dynamische systemen in de jeugdhulpverlening. Er zijn blogs, interviews, artikelen en videos.

Het heeft mijn leven verandert!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Debby Collignon

Deze module heeft me veel gebracht in mijn werk als orthopedagoog. Ik krijg steeds meer te maken met complexe casussen en door deze module voel ik me competenter, kan ik met meer rust kijken naar die complexe casussen en daardoor ook sneller oplossingen zien. Dat geeft me meer plezier in het werk.

Rimke Peeters

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voornaam achternaam

Volg me ook op social media

Op de hoogte blijven?

Mis niks meer door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

logo

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​