Gratis email cursus “Herkennen van complexe problemen”

In deze training

Na deze cursus zul je complexe problemen in de praktijk kunnen herkennen. Je herkent eigenschappen die horen bij complexe problemen en kent de bijbehorende terminologie. 

Het is de basis om het gedrag van  complexe problemen (via plaatjes) inzichtelijk te maken, voor jezelf, je cliënt en je opdrachtgever. 

De training bevat de volgende onderwerpen:

Waarschuwing: Deze training verandert je blik op de wereld. Na deze gratis training ga je overal complexe problemen zien, ook in je eigen organisatie en de maatschappij. 

Aanmelden

Na aanmelding krijg je gelijk de introductie en de eerste les. Daarna krijg je elke dag een nieuwe les in je mailbox. 

Kun je hem niet vinden? Kijk dan ook even in je SPAM folder. 

Docent

Debby Collignon

Debby Collignon

Debby was jarenlang projectleider in de ICT. Na de geboorte van dochters is zij pedagogiek gaan studeren. Na haar master op de Universiteit van Amsterdam werd zij docent op de Hogeschool van Amsterdam, bij de bachelor en de master Pedagogiek. Ze heeft daar o.a. les gegeven in systeemdenken en complex dynamische systemen.
dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​