Podcast jeugdbescherming

podcast jeugdbescherming

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

Ik heb er weer 1 gevonden! De podcast Jeugdbescherming.

Deze podcast is een beetje anders dan de anderen. Het gaat niet zozeer over pedagogiek maar over het werken in de pedagogiek. In dit specifieke geval, werken bij de jeugdbescherming gelderland.

Iedereen kent natuurlijk de jeugdbescherming.

Dit is wat ze op hun website over zichzelf zeggen:

Jeugdbescherming Gelderland is er voor kinderen en gezinnen waarin het de ouders zelf niet meer lukt deze problemen op te lossen. Het is ons doel om samen met het gezin de situatie te verbeteren en de veilige ontwikkeling van het kind blijvend te herstellen. Jongeren die een strafbaar feit hebben gepleegd begeleiden wij met jeugdreclassering, met als doel het stoppen en voorkomen van strafbaar gedrag. 

Ze hebben dus een podcast serie over het werken bij de jeugdbescherming.

Ze vertellen over een werkdag van een jeugdbeschermer. Ze laten uit de eerste hand ervaringen horen van ouders en jongeren horen. En je kan luisteren naar samenwerking rondom de veiligheid van kinderen.

Dus onderweg in de auto, of in de trein? Zet dan eens deze podcast op:

JEUGDBESCHERMING, DE PODCAST


Zoek je nog meer pedagogiek podcasts? Luister dan ook eens naar deze podcast “Doorbreek de Cirkel“.  Of kijk hier voor een overzicht.

Geen idee waarom complexiteit een onderwerp is? Kijk dan naar dit artikel over het belang van complexiteit voor pedagogen.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​