podcast van Elske Kolkman

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

Dit keer een podcast die werd aangeraden door Jette van de Buutplek. Het is de podcast van Elske Kolkman.

Als eerste Meisjescoach van Nederland rolde ik niet toevallig dit werkveld in. Van onzeker klein meisje met allerlei vage lichamelijke klachten, waar op z’n zachtst gezegd niet uitkwam wat erin zat, onderging ik eerst zelf de transformatie naar volwassen vrouw met een succesvol eigen bedrijf en een liefdevol gezin. In deze podcast deel ik soms pijnlijk eerlijk met je vanuit mijn persoonlijke en vakinhoudelijke visie over thema’s die je als vrouw onderweg naar jouw volgende top tegenkomt.

Leuk, herkenbaar en daardoor soms confronterend. Maar zeker de moeite waard. Luister zelf maar eens:

Podcast op spotify


Zoek je nog meer pedagogiek podcasts? Luister dan ook eens naar deze podcast serie van Movisie.  Of kijk hier voor een overzicht.

Geen idee waarom complexiteit een onderwerp is? Kijk dan naar dit artikel over het belang van complexiteit voor pedagogen.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​