Podcast Buutplek

podcast Buutplek

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

Ik ben altijd op zoek naar podcast voor pedagogen. Ooit ga ik ze zelf maken, maar voor nu luister ik ze graag. Ik vind het de makkelijkste manier om bij te blijven. Ik luister ze in de metro, als ik de hond uitlaat of als ik sta te strijken. Dit keer wil ik jullie wijzen op de podcast van de Buutplek. Een nieuw en leuk initiatief. Lees maar:

Het internet staat vol met verschillende aanbieders voor bijscholingen, boeken en spelletjes voor kind- en jeugdprofessionals. Sommige producten zijn fantastisch, anderen zijn een grote ramp. Er zijn weinig plekken waar je de verschillende producten met elkaar kan vergelijken en waar je meer informatie over de trainer/maker kan vinden. Met dit platform willen we het voor jou gemakkelijker maken om passende producten te vinden voor jou als kind- en jeugdprofessional.

En, ze hebben ook een podcast! Nu nog niet zo groot, maar er zijn grootste plannen. Dus kijk en luister. En houd ze in de gaten, er komt nog veel meer aan.

Luister naar de podcast van de buutplek


Zoek je nog meer pedagogiek podcasts? Luister dan ook eens naar deze met Leonieke Boendemaker over wat er aan de hand is in de jeugdzorg.  Of kijk hier voor een overzicht.

Geen idee waarom complexiteit een onderwerp is? Kijk dan naar dit artikel over het belang van complexiteit voor pedagogen.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​