Podcast Systemische werkkamer

podcast systemische werkkamer

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

In de podcast Systemische werkkamer gaan Floris van de Kasteele en Irani Otten-Admiraal met elkaar en met gasten in gesprek over systemisch werk.

Soms hebben ze filosofische gesprekken met elkaar (“kun je thuiskomen als je nooit weg bent gegaan?”) soms praten ze met een interessante gast. De onderwerpen zijn heel divers. Soms gaat het over onderwijs (afl. 18), dan over geld (afl. 15) en dan weer over ouders (afl. 7).

Luister naar de Podcast Systemische werkkamer.


Zoek je nog meer pedagogiek podcasts? Luister dan ook eens naar deze podcast voor jeugdhulp van Timm Consultancy. Of kijk hier voor een overzicht.

Geen idee waarom complexiteit een onderwerp is? Kijk dan naar dit artikel over het belang van complexiteit voor pedagogen.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​