Interview in podcast Pedagogisch Verantwoord

interview podcast pedagogsich verantwoord

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

Heb je mijn missie ooit gelezen?Ik wil graag dat elke pedagoog in ieder geval basiskennis heeft van complexiteit om zo beter om te kunnen gaan met complexe problemen. Daarom probeer ik op verschillende manieren pedagogen te bereiken en hen te vertellen over complexiteit en pedagogiek. Zo gaf ik een interview in de podcast van Pedagogisch Verantwoord! Leuk toch?

Ik vertelde daar hoe complex de ontwikkeling van kinderen is en hoe beperkt de rol van ouders is. Luister hier naar mijn verhaal over het loslaten van controle in de podcastserie van Pedagogisch Verantwoord


Benieuwd waarom systeemdenken en complexiteit zo belangrijk is voor de pedagogiek? Lees dan deze blog over pedagogische complexiteit.

Meer weten? Kijk dan naar deze TedTalk over de invloed van ouders. Of lees die wetenschappelijke artikel over ontwikkeling van kinderen als emergent gedrag.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​