Interview in podcast Timm Consultancy

opleidingen

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!
podcast

Heb je mijn missie ooit gelezen?Ik wil graag dat elke pedagoog in ieder geval basiskennis heeft van complexiteit om zo beter om te kunnen gaan met complexe problemen. Daarom probeer ik op verschillende manieren pedagogen te bereiken en hen te vertellen over complexiteit en pedagogiek. Zo gaf ik laatst een interview in podcast van Timm Consultancy! Leuk toch?

Luister hier naar mijn verhaal over systeemdenken in de podcastserie van Timm Consultancy


Benieuwd waarom systeemdenken en complexiteit zo belangrijk is voor de pedagogiek? Lees dan deze blog over pedagogische complexiteit.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​