Podcast: Pedagogisch verantwoord

podcast pedagogische verantwoord

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

Ik ben niet de enige die op zoek is naar hoe een goede opvoeding eruit ziet. Lars Limburg en Thyme van den Beuken zijn ook op zoek en maken samen de podcast Pedagogisch Verantwoord.

podcast pedagogisch verantwoord

In deze podcastserie volg je de zoektocht van deze twee enthousiaste pedagogen. Tijdens hun ontdekkingsreis gaan ze in gesprek met elkaar én een deskundige uit de wetenschap of de praktijk. Ze hebben de perfecte opvoeding nog niet gevonden (want: complex) maar hun zoektocht is de moeite waard.

Luister vooral eens naar aflevering #28, daar word ik geïnterviewd!

Elke aflevering staat in het teken van een opvoedingsthema dat in de maatschappij leeft. De podcast is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in opvoeden, bekeken vanuit de theorie, vertaald naar de praktijk. 

Dit is de website van Pedagogisch verantwoord. Je kunt ze o.a. hier vinden:


Nog meer podcasts luisteren? Luister dan een naar deze podcast over het belang van aanraken en hoe daarmee om te gaan in de praktijk. Of klik hier voor een overzicht.

Wil je weten waarom kennis over systemen en complexiteit een onderwerp zou moeten zijn voor elke pedagoog en jeugdzorgprofessional? Lees dan deze blog.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​