podcast: complexe zorgvragen

podcast complexe zorgvragen

Meepraten?

Kom bij de facebookgroep voor pedagogen die niet bang zijn voor complexiteit!

Niet alle vraagstukken in de jeugdhulp zijn even gemakkelijk op te lossen. Dat weten wij als dappere pedagogen als geen ander. Jij voor de jeugd heeft een serie podcast over complexe zorgvragen.

En wat grappig is, ook zij (jij voor de jeugd) zien de noodzaak van vasthouden, niet opgeven en blijven proberen. Zij noemen zichzelf Pitbulls. Ze bieden onder die noemer ook een aantal gratis trainingen/webinairs aan. Een aantal daarvan staan ook in deze podcasts over complexe zorgvragen.

Dan zijn wij natuurlijk dappere pitbulls :-).


Zoek je nog meer pedagogiek podcasts? Luister dan eens naar deze van Pedagogisch verantwoord. Of kijk dan hier voor een overzicht.

Meer lezen over complexe zorgvragen? Hier zie je wat het verschil is tussen simpele en complexe problemen.

Geen idee waarom complexiteit een onderwerp is waar je als pedagoog iets van zou moeten weten? Kijk dan naar dit artikel over het belang van complexiteit voor pedagogen.

dynamiek in pedagogiek

Wat zoek je?

Meer weten over hardnekkige pedagogische problemen?

podcast aanvragen

Ik stuur je drie dagen lang, elke dag een podcast waarin ik je vertel wat hardnekkige pedagogische problemen zo bijzonder maakt en wat dat voor jou als professional betekent.

dynamiek in pedagogiek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie: Privacybeleid​